NON-STOP: 0730006655 | 0760665511
În căutarea de soluții cât mai convenabile pentru clienții noștri, am căutat parteneriate cu service-uri de calitate în București și Ilfov, astfel încât să acoperim o gamă cât mai mare de mărci de autoturisme.

Dacă aveți nevoie de tractare și nu aveți un service preferat, puteți alege din lista service-urilor de mai jos sau veți fi sfătuit de operatorii noștri cu cele mai potrivite recomandări, adaptate nevoilor fiecăruia.

Ca singur dealer Iveco din România, misiunea noastră este să devenim leader în segmentul nostru de piața și să ne transformăm în prima opțiune de achiziție a clienților de vehicule comerciale.
SC AFI CAR UTILAJE SRL proiecteaza, confectioneaza si monteaza o gama larga de tipuri de caroserii pentru vehicule comerciale, in conformitate cu normele si prevederile legislative aflate in vigoare, la cele mai inalte standarde de calitate.

Actiunile fiecarui membru al echipei Avia Motors au in primul plan Clientul – confortul si siguranta lui. Vrem sa oferim consiliere fiecarui Client si ii punem la dispozitie experienta si profesionalismul nostru, intr-un parteneriat bazat pe transparenta si respect reciproc.

Eurial Invest va pune la dispozitie o experienta acumulata in cei 26 de ani care au trecut de la inceperea operatiunilor pe piata auto romaneasca.

Afla mai multe despre Eurial Invest.

Vino la Serus și lasă-ți mașina pe mâini bune!
Nu risca să iei amendă pentru că ți-a expirat ITP-ul!
Ai grijă să faci revizia mașinii tale la timp, pentru că așa cum o îngrijeșți, așa o vei avea!

Service auto multi marcă,autorizat R.A.R, oferă consiliere și servicii complete – ITP, revizii, diagnoză computerizată, reparații mecanice și electrice, tinichigerie și vopsitorie, geometrie și service roți, piese și accesorii de origine.

Suntem un service auto care deserveste clienții din Bucuresti, Ilfov zonele înconjurătoare. Toate serviciile de reparații auto si mecanica de la Carmada Service Auto sunt efectuate de cei mai buni mecanici. Service-ul este capabil sa deserveasca o varietate de marci si modele.