NON-STOP: 0730006655 | 0760665511

Dacă rămâneți blocat pe drumurile din Bucuresti cu o mașină defectă și aveți nevoie de ajutor, aveți încredere deplină în serviciile de tractare Ambulanta Rutiera.

Tractarea unui autoturism sau a unui camion care nu se poate deplasa, reprezintă în mod sigur o experiență neplăcută.

De multe ori, șoferii apelează la servicii neprofesioniste și ajung într-o situație și mai neplăcută . Așa că în loc să-i cereți vecinului să vă ajute cu autoturismul și o frânghie de remorcare pentru a vă tracta mașina, vă sugerăm să ridicați telefonul atunci când mașina este defectă și să sunați la Ambulanta Rutieră. Vom face tot posibilul și vom ajunge acolo în cel mai scurt timp. Vă vom duce apoi rapid mașina la atelierul dumneavoastă de reparații sau la unul din service-urile de încredere cu care colaborăm.

Dacă nu aveți un atelier preferat la care să vă duceți în mod regulat mașina, vă putem ajuta  chiar și cu câteva sugestii. Vă vom îndrepta spre unele dintre cele mai bune ateliere de reparații auto din Bucuresti. Lucrăm doar cu cele mai respectate ateliere de reparații, așa că știm că veți găsi mai mult decât plăcută colaborarea cu ele. Facem sarcina aparent dificilă de a vă repara mașina la fel de simplă precum ridicatul telefonului.

Furnizarea unei varietăți de servicii de tractare auto in Bucuresti.

Serviciile de tractare, remorcare și asistență rutieră oferite de Ambulanta Rutieara rezidenților și șoferilor din București sunt variate și adaptate puterii de cumpărare. Veți descoperi că Ambulanta Rutiera este diferită.

Nu spunem că celelalte companii de remorcare din jur nu vă pot îngriji mașina, ci doar că veți fi tratat cel mai bine de o companie care vă apreciază cu adevărat.

Indiferent dacă aveți o baterie descărcată, pierderi de lichid de frâne sau vreo altă problemă cu autoturismul care duce la nefuncționare, aveți încredere că vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta să vă întoarceți cât mai repede pe drum. Serviciul de tractare cu platforma Ambulanta Rutiera este aici pentru a vă ajuta. Cu cât vă putem ajuta mai repede, cu atât veți reveni mai repede pe drum.

Servicii de tractare și recuperare in urma accidentelor

Recuperarea in urma accidentelor nu este pentru toată lumea. Nu toți cei care operează un autoturism de tractare sau remorcare, au pregătirea sau temperamentul necesar pentru a recupera în mod corespunzător un vehicul de la locul accidentului. Stresul situației, mașinile care circulă cu viteză și presiunea forțelor de ordine pot reduce și mai mult din confortul remorcării vehiculelor de pe la locul accidentului.

Tractarea vehiculelor din zona locului accidentelor este una dintre specialitățile noastre. Când suntem chemați la locul unui accident, ajungem rapid cu un timp de așteptare de invidiat; acolo viteza se transformă în concentrare. Odată ce ajungem la locul accidentului, ne luăm timpul necesar pentru a evalua situația și pentru a lua în considerare toate variabilele. Facem acest lucru pentru a ne asigura că toți cei implicați, inclusiv proprietarul vehiculului și șoferii care trec, rămân în siguranță.

Servicii de recuperare cu ajutorul troliului

Când autoturismul sau camionul dumneavoastră au nevoie de servicii de tractare cu troliul, de obicei este cauzată de condițiile de conducere mai puțin adecvate. Zăpada, lapovița, gheața și ploaia pot avea un impact negativ asupra condițiilor rutiere și vă pot face mai ușor să patinați.
Când alunecați în afara drumului sau vă aflați într-o situație în care vehiculul nu se poate deplasa cu propria putere, aveți nevoie de un serviciu de remorcare cu troliu l cu ajutorul unei echipe în care puteți avea încredere.
Aveți nevoie de serviciul de remorcare de la Ambulanta Rutiera.
Dacă s-a întâmplat acest lucru, în majoritatea cazurilor, ne vom conecta pur și simplu cablul de sârmă la o locație sigură a mașinii dumneavoastră, vom cupla motorul troliului rotativ și vă vom scoate afară. Alteori, această acțiune ar putea să nu fie atât de simplă și s-ar putea să avem nevoie de asistență rutieră din partea forțelor de ordine și a unui al doilea camion de remorcare pentru a vă scoate vehiculul în siguranță oriunde s-ar afla.
Furnizăm servicii de recuperare cu troliul pentru autoturisme și camioane ușoare,  echipamente pentru camioane cu sarcini medii și camioane grele, inclusiv servicii  pentru remorci.

Soluții de asistența rutiera pentru Bucuresti

Sunt multe situații care puteti avea nevoie de asistență rutieră. De exemplu, condițiile meteorologice pot contribui și accelera uzura componentelor deja uzate de pe mașină, determinându-vă să aveți nevoie de ajutor, fie în trecerea prin Bucuresti fie la plecarea de acasa din parcare.
Când se întâmplă acest lucru și mașina dumneavoastra nu va porni, este posibil să aveți nevoie pur și simplu ajutor cu curent suplimentar pentru baterie, dar ar putea fi ceva legat de motor.
S-ar putea să fie necesară totuși o baterie nouă, de un alternator sau un demaror nou. Când se întâmplă acest lucru, sunați la Ambulanta Rutieră și vom veni să verificăm. Dacă nu putem repara ceea ce vă afectează mașina la fața locului, vă vom tracta mașina la atelierul de reparații și vom lăsa mecanicul să o rezolve.

Serviciu de remorcare auto scumpe sau de epoca in Bucuresti.

Majoritatea oamenilor nu ar avea încredere într-un adolescent să vegheze asupra unui nou-născut. Cel mai probabil nu ar trebui să aveți încredere în oricine să aibă grijă de mașina dumneavoastra deosebită sau de epocă atunci când are nevoie de tractare.
Când ne sunați pentru a vă muta mașina de epocă sau mașina dumneavoastra deosebita,  fie ca este , Audi, Lamborghini, Tesla sau orice altă marcă de vehicule de ultimă generație, puteți fi siguri că ne vom îngriji de parcă ar fi propriul nostru vehicul.
Când vine vorba de tractarea autoturimelor speciale, scumpe,  exotice sau clasice, folosim numai camioanele noastre de tractare cu platformă. Aceste remorci sunt echipate cu chingi noi și sunt operate doar de profesioniști cu experiență. Operatorii noștri sunt atenți la fiecare detaliu. De la preluare până la predare, vă asigurăm că ”bebelușul” ajunge în siguranță și intact la destinația de remorcare.
Mașina va avea o formă la fel de bună ca atunci când ați lăsat-o la noi … Garantat.
Dacă v-ați blocat vreodată cheile în mașină, veți dori să primiți asistența unui operator de remorcă calificat pentru a le scoate. Vă sugerăm să nu încercați să preluați singur cheile dintr-o mașină blocată. Sunați la remorcarea de la Ambulanta Rutiera pentru toate nevoile dumneavoastra de tractare.

Servicii de remorcare cu răspuns rapid

Știm ce doriți. Doriți un serviciu de remorcare rapid. Când vine vorba de servicii rapide, nimeni nu învinge Ambulanta Rutiera. De ce ne pasă atât de mult de timpul tău? Pentru că înțelegem că nimănui nu-i place să fie fără mașina lui.
Și … cu cât trebuie să aștepți mai mult serviciul de tractare, cu atât mai mult ești privat de libertatea de a călători. Desigur, ați putea apela la un Uber sau poate chiar să folosiți transportul public.
 Serviciul de remorcare Ambulanta Rutiera oferă OES (ore estimate de sosire) rapide și accesibile pentru toate nevoile dumneavoastra de remorcare. Și asta spune ceva pentru un serviciu modern de tractare în BUCUREȘTI.