NON-STOP: 0730006655 | 0760665511
O defecțiune la mașină poate fi extrem de frustrantă, dar trebuie să ai în vedere și problemele legate de siguranța rutieră.

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să fii în siguranță, atât tu cât și pasagerii, în cazul în care mașina ta se defectează .

 

  1. Pornește luminile de avarie

Pornește luminile de avarie pentru a avertiza ceilalți șoferi de îndată ce simțiți că ceva nu este în regulă. Păstreză-le aprinse până sosește ajutorul din partea firmei noastre de tractare

 

  1. Încetinește viteza și tragi pe partea dreapta, în afara carosabilului

Se recomandă să parvhezi pe locație sigură și plană, cât mai departe de trafic, să tragi frâna de urgență ( frâna de mână)

 

  1. Rămâi în vehicul

Dacă te afli pe o autostradă sau pe un drum mai aglomerat, se recomandă să eviți coborârea din vehicul pentru a analiza daunele sau remedierea problemei mecanice. Dacă trebuie să ieși din mașină, trage  vehiculul într-un loc sigur și asigură-te că drumul este complet liber.

 

  1. Fii vizibil

După ce ai ieșit în siguranță din vehicul, ridică capota pentru a informa ceilalți șoferi că trebuie să procedeze cu precauție, și pentru a  alerta alți șoferi că ai o defectiune.

 

  1. Monteaza triunghiurile reflectorizante

Așezazș triunghiuri reflectorizante  în spatele mașinii pentru a alerta alți șoferi cu privire la locația în care ai  oprit.

 

  1. Apeleaza la Ambulanta Rutiera

După ce ai terminat toate procedurile, dacă avariile nu permit deplasarea, apelezi la o companie de tractari auto, care să  transporte mașina fie la service, sau la o adresă aleasă. O companie serioasă de tractari auto non-stop chiar pe site-ul Ambulantarutieră.ro.

Firma noastră de asistență rutieră poate oferi servicii precum:

 

Remorcare

Pornire în cazul unei baterii defecte

Pană de combustibil

Pană de cauciuc

 

Este important să fii pregătit pentru lucruri neașteptate; sperăm să nu ai probleme pe drumurile tale, dar este util să știi ce să faci pentru orice eventualitate.